Vacature Teamleider logistiek

Teamleider logistiek in Waddinxveen

Bedrijfsomschrijving

Dit bedrijf is de wereldwijde marktleider in de teelt van Naomi rozen. Onze toewijding aan het leveren van de hoogst mogelijke kwaliteit heeft ons gemaakt tot de grootste kweker in ons vakgebied, waarbij we jaarlijks ongeveer 60 miljoen prachtige Naomi rozen produceren die het leven van zo'n 20 miljoen mensen verrijken.

Bij dit bedrijf is elke dag een nieuwe kans om te excelleren, een voortdurend streven naar verbetering dat diepgeworteld is in ons bedrijf. Onze passie voor rozen is niet zomaar een slogan; het is de kern van ons bestaan. Dag in, dag uit zetten we alles op alles om deze bloemen te laten groeien en bloeien, en we zijn er trots op dat we dit niet alleen doen, maar met een team van getalenteerde specialisten die elke roos met liefdevolle zorg behandelen.

Bij dit bedrijf gaat het niet alleen om rozen, maar ook om de mensen achter de bloemen. We geloven in het bieden van vrijheid en verantwoordelijkheid aan onze medewerkers, omdat we weten dat hun succes rechtstreeks bijdraagt aan het succes van ons bedrijf. Kennisdeling en oplossingsgericht denken zijn niet alleen waarden, maar vormen de basis van alles wat we produceren.

Als je op zoek bent naar een boeiende en uitdagende omgeving waar passie voor het vak centraal staat, waar je de vrijheid krijgt om te groeien en waar je deel uitmaakt van een team dat streeft naar perfectie, dan is dit bedrijf de plek voor jou. Ontdek hoe jouw talenten kunnen bloeien te midden van onze prachtige rozen. Word een essentieel onderdeel van ons verhaal, waar de liefde voor rozen ons drijft om voortdurend te streven naar het allerbeste.

Functieomschrijving

Als teamleider draag je de verantwoordelijkheid voor het personeel binnen jouw afdeling. Je geeft directe aansturing om ervoor te zorgen dat de beoogde kwaliteit wordt behaald. Waar nodig grijp je in, maar je legt vooral de nadruk op het creëren van een positief teamgevoel. Je bent actief betrokken bij het bedenken van veranderingen en verbeteringen. In nauwe samenwerking met de afdeling sales, inkoop en logistiek draag je bij aan het teamleidersoverleg.

Functie-eisen
 • Enkele jaren relevante werkervaring;
 • Communicatief sterk;
 • Bekwaam in MS Office (o.a. Excel);
 • Zelfstandig en een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Flexibel en resultaatgericht;
 • Gedreven en motiverend;
Arbeidsvoorwaarden
 • Een salaris tussen de €2000 en €3500 afhankelijk van jouw ervaring
 • Diverse mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen
 • Een zelfstandige en leidinggevende functie
 • Verantwoordelijkheid en vrijheid om het beste uit jezelf, jouw team en de rozen te halen
 • Gemotiveerde collega’s bij een innovatieve en informele organisatie


Functie:Leidinggevende functies op het gebied van toelevering, distributie en op aanverwante gebieden
Startdatum:14-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2000 – 3200
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met WerkTalent via davevanwaas@mail.werktalent.nl of 31180767001. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Waddinxveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de waddinxveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures waddinxveen
 2. Teamleider logistiek WerkTalent 14-05-2024

Bekijk ook andere vacatures