Vacature Teamleider Bedrijfsbureau

Teamleider Bedrijfsbureau in Waddinxveen

Teamleider Bedrijfsbureau

Solliciteer

Welke uitdaging hebben wij voor je?

Ben jij iemand die geen uitdaging uit de weg gaat, een team tot grote hoogte laat stijgen en de samenwerking met andere afdelingen weet te optimaliseren? Voor onze organisatie zoeken wij een Teamleider Bedrijfsbureau voor de afdeling Vastgoed. De afdeling Vastgoed heeft naast het Bedrijfsbureau een team Nieuwbouw en een team Onderhoud & Verduurzaming.

Wij zoeken een coach, een motivator en een gedreven leider met een probleemoplossende werkhouding. In jouw leidinggevende rol ga jij het team Bedrijfsbureau aansturen, ontwikkelen en de kwaliteit op de afdeling waarborgen. Je stelt verbeterplannen op voor de werkprocessen en -procedures, coördineert projecten op de afdeling en jij levert vanuit jullie werkveld input voor de totale bedrijfsvoering. Samen met jouw team zorg jij voor een optimaal resultaat en je levert een bijdrage aan onze maatschappelijke opdracht: de zekerheid van goed en betaalbaar wonen.

Wat is jouw aanpak? Hoe vind jij de balans tussen het coachen van een team, het realiseren van de doelstellingen voor jouw team en de afdeling Vastgoed als geheel en het leveren van een positieve bijdrage in onze beleidsontwikkeling? Vertel ons jouw verhaal.

Wat ga je doen?

In onze organisatie zijn teamleiders de spil tussen strategie en uitvoering en het realiseren van een krachtig leerklimaat, zodat onze medewerkers zich continu blijven ontwikkelen. Met jouw kennis en ervaring weet jij als geen ander deze spilfunctie succesvol uit te voeren. Je stimuleert eigenaarschap en een probleemoplossende werkhouding bij de collega's in jouw team. In je team werken werkvoorbereiders, een beleidsmedewerker, een begrotingsanalist en een medewerker vastgoeddata. In jouw rol schakel jij moeiteloos tussen het stimuleren en ontwikkelen van het team naar het realiseren van de doelstellingen van jouw afdeling. Daarnaast lever jij een belangrijke bijdrage aan het ontwikkelen van het totale beleid en implementeer jij nieuwe kansen, diensten en producten voor onze business.

 • Binnen onze organisatie doen we het samen en dat betekent dat je als leidinggevende in staat bent jouw team te motiveren, faciliteren en naar een hoger niveau te tillen;
 • Je bent verantwoordelijk voor de input voor het jaarplan, jaarverslaglegging, ondernemingsplan, managementrapportages en andere managementinformatie voor de onderdelen binnen jouw werkveld;
 • Je vertaalt de toekomstvisie van onze organisatie naar een strategie voor jouw team, maakt plannen om dit te realiseren en neemt het team pragmatisch mee in de implementatie en uitvoering;
 • Je signaleert en initieert proactief kansen en mogelijkheden om processen en procedures te optimaliseren en neemt initiatief in de uitwerking en implementatie van deze verbeteringen;
 • Je bent op de hoogte van de laatste (markt)ontwikkelingen, vertaalt deze naar kansen voor onze organisatie en je kent de gevolgen van deze ontwikkelingen voor het beleid en de (werk)processen.

Wie ben jij?

Onze collega's zetten zich dagelijks in om de verdere groei van onze organisatie te verwezenlijken. Wij zijn ambitieus, gedreven en wij zoeken dit ook in jou. Wij zoeken een ervaren coach, motivator en iemand die een actieve bijdrage levert aan onze beleidsdoelstellingen. Je bent oplossingsgericht, staat voor kwaliteit en je behoudt ook in hectische situaties het overzicht. Je straalt van nature senioriteit uit, je bent een geboren leidinggevende, gericht op het coachen en ontwikkelen van je team. Bovendien zie jij het als een uitdaging om mensen te laten groeien en de (werk)processen te verbeteren. Jij bent een échte strateeg en tacticus, jij brengt structuur aan en stippelt de juiste toekomstvisie uit.

Om succesvol in deze functie te zijn, vragen wij minimaal hbo werk- en denkniveau en bij voorkeur werkervaring in een soortgelijke functie. Je hebt kennis van MJOB, het werken met vastgoeddata, werkvoorbereiding en vanzelfsprekend met de volkshuisvesting. Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving? Dan hebben wij een mooi aanbod voor jou.

Wat bieden wij jou?

 • Bij 36 uur een bruto maandsalaris tussen de €4.367 en €5.903, - (salarisschaal K, cao Woondiensten)

 • Een jaarcontract met de intentie om een langdurige samenwerking aan te gaan;

 • Goede pensioenregeling;

 • Veel aandacht voor leren en ontwikkelen met een individueel loopbaan ontwikkelbudget;

 • Aandacht voor jouw vitaliteit;

 • Goede reiskostenvergoeding;

 • Telefoon en laptop;

 • Een actieve personeelsvereniging.


Hoe kun je reageren?

Ben je enthousiast geworden? Dan nodigen wij je van harte uit om op deze vacature te reageren.

Functie:teamleider bedrijfsbureau
Startdatum:03-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4367 – 5903
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Woonpartners Midden-Holland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Waddinxveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de waddinxveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Waddinxveen
 2. Teamleider Bedrijfsbureau Woonpartners Midden-Holland 03-10-2023

Bekijk ook andere vacatures