Vacature Senior Projectleider

Senior Projectleider in Waddinxveen

Senior Projectleider

Welke uitdaging hebben wij voor je?

Ben jij een ervaren en gedreven projectleider met een passie voor het realiseren van complexe nieuwbouwprojecten? Heb je expertise in het toetsen en aantonen van kwaliteit in Design & Build of Turnkey opdrachten? Kun jij Woonpartners Midden-Holland vertegenwoordigen als opdrachtgever op de bouwplaats en ervoor zorgen dat de afgesproken kwaliteit wordt behaald? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als Senior Projectleider speel je een cruciale rol in het realiseren van diverse complexe nieuwbouwprojecten bij Woonpartners Midden-Holland, dit doe je door nauw samen te werken met de projectontwikkelaars en gebiedsontwikkelaars. Daarnaast draag jij zorg voor de realisatie van de planningen, begrotingen en bestekken en zorg je voor de benodigde planologische procedures en vergunningen. Je beoordeelt plannen, offertes en werkbeschrijvingen en zorgt voor een efficiënte realisatie van de projecten conform gemaakte afspraken. Het bewaken van de voortgang, kwaliteit en kosten van de projecten behoort ook tot jouw verantwoordelijkheden. Tevens verzorg je de benodigde rapportages, zoals voortgangs- en kwartaalrapportages, (meerjaren)begroting en jaarverslag. Je doet gevraagde en ongevraagde voorstellen voor verbetering van werkwijzen binnen jouw vakgebied. Het onderhouden van contacten met interne en externe belanghebbenden, zoals (initiatiefgroepen van toekomstige) huurders, architecten, aannemers, gemeenten en adviesbureaus, is ook een belangrijk aspect van de functie.

Wie ben jij?

Wij zoeken een ervaren Senior Projectleider met uitgebreide kennis van bouwtechnische aspecten en bewezen ervaring in proces- en projectmanagement. Je beschikt over een HBO+ werk- en denkniveau en hebt specifieke kennis van de volkshuisvesting. Resultaatgerichtheid, doelgerichtheid en het nakomen van afspraken behoren tot jouw kerncompetenties. Daarnaast ben je zeer bedreven in onderhandelen en weet je anderen te overtuigen en te motiveren. Als teamspeler weet je uitstekend samen te werken met diverse stakeholders. Als jij jezelf herkent in deze omschrijving, hebben we een interessant voorstel voor jou.

Wat bieden wij jou?

 • Een uitdagende en verantwoordelijke functie waarin je veel vrijheid krijgt om deze verder vorm te geven;
 • Bij 36 uur een bruto maandsalaris tussen de €4130,- en €5903,- (salarisschaal K, cao Woondiensten);
 • Mogelijkheid tot een langdurige samenwerking;
 • Goede pensioenregeling;
 • Kansen voor persoonlijke ontwikkeling met een individueel loopbaan ontwikkelbudget;
 • Aandacht voor jouw vitaliteit;
 • Goede reiskostenvergoeding;
 • Telefoon en laptop van de zaak;
 • Een actieve personeelsvereniging;
 • Een prettige werkomgeving met betrokken collega's.

Hoe kun je reageren?

Ben je enthousiast geworden? Dan nodigen wij je van harte uit om op deze vacature te reageren.

Functie:projectleider
Startdatum:03-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4130 – 5903
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Woonpartners Midden-Holland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Waddinxveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de waddinxveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Waddinxveen
 2. Senior Projectleider Woonpartners Midden-Holland 03-10-2023

Bekijk ook andere vacatures