Vacature Reachtruck Chauffeur

Reachtruck Chauffeur in Waddinxveen

Reachtruck chauffeur

 • 40 Hours

Reachtruck chauffeur

 • 40 Hours

Wil jij graag aan de slag bij een internationale organisatie waar je het hele jaar door heerlijke mango's, avocado's en exotische groenten en fruit tegenkomt? Ben je een enthousiast persoon en hou je ervan om te werken in een informeel team waar hard gewerkt wordt en waar er een no-nonsens mentaliteit heerst? Dan zijn wij op zoek naar jou! Roveg Fruit is per direct op zoek naar een:

Reachtruck chauffeur (fulltime)

Vanwege uitbreiding van het reachtruck- team zoeken wij een ervaren Reachtruck chauffeur die ons team komt versterken.

Als Reachtruck chauffeur binnen Roveg Fruit lever je een grote bijdrage aan het logistieke proces binnen onze organisatie. Je zorgt ervoor dat op het juiste moment de pallets met producten beschikbaar zijn, en op de juiste plek staan voor onze orderpickers en de productie afdeling. Je deelt de stellingen efficiënt in en weet overzicht te bewaren in ons drukke warehouse. Je snapt wanneer je prioriteit aan een vraag moet geven, werkt zelfstandig en houdt je hoofd koel bij drukte. Je blijft altijd netjes, schadevrij en veilig werken. Je werkt middels een WMS systeem. Wisselende werktijden zijn voor jou geen probleem en je lost planningsvraagstukken samen met je teamleden op.

Wat vragen wij:

 • Bezit van een geldig Reachtruck certificaat.
 • Ervaring met de reachtruck.
 • Bereidheid om wisseldiensten te draaien.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en/of Engelse taal.

Wij bieden:

 • Een afwisselende functie binnen een bedrijf dat een prettige en informele werksfeer heeft.
 • Salaris conform CAO afhankelijk van jouw werkervaring en achtergronden.
 • Je kunt rekenen op een zelfstandige functie.

Wie zijn wij?

Roveg Fruit B.V. houdt zich wereldwijd bezig met de im - en export van groenten en fruit. We leveren onze producten aan supermarkten, groothandels en cateringbedrijven. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Waddinxveen en we hebben een kantoor in Chili. Wij importeren een breed pakket aan producten en zijn uniek in ons exoten portfolio. We hebben onze eigen rijpfaciliteiten en verpakkingslijnen. Roveg is een snel groeiende en ambitieuze organisatie die zich onderscheidt door flexibiliteit en persoonlijke aandacht voor onze klanten en medewerkers.Functie:reachtruckchauffeur
Startdatum:17-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Roveg via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Waddinxveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de waddinxveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Waddinxveen
 2. Reachtruck Chauffeur Roveg 17-11-2023

Bekijk ook andere vacatures