Vacature Medior/ Senior Financieel Medewerker

Medior/ Senior Financieel Medewerker in Waddinxveen

Medior/ Senior financieel medewerker

 • 32 Hours, 40 Hours
 • Finance

Medior/ Senior financieel medewerker

 • 32 Hours, 40 Hours
 • Finance

Ben jij iemand die het overzicht goed kan behouden, nauwkeurig te werk gaat en in een hardwerkend team wil werken waar ruimte is om jezelf verder te ontwikkelen? Ter uitbreiding van ons crediteuren team zijn wij opzoek naar een:

Medior/ Senior financieel medewerker

Functieomschrijving
Als Financieel medewerker binnen het crediteuren team ben je verantwoordelijk voor het afhandelen van de inkomende facturen. Om je werkzaamheden goed uit te kunnen voeren vindt je het leuk om financiële kwesties intern af te stemmen met andere afdelingen. Hierdoor ben je nauw betrokken bij alle financiële activiteiten van de organisatie.

Wie zijn wij
Roveg Fruit BV is een wereldwijde handelsonderneming in exotisch groente en fruit. Wij leveren onze producten aan supermarkten, groothandels- en cateringbedrijven. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Waddinxveen, Nederland en we hebben ook een dochteronderneming in Chili. Ons internationale karakter komt ook terug in de financiële stromen, met wereldwijde betaaltransacties.

Naast een gekoeld warehouse hebben we onze eigen rijpingsfaciliteiten en verpakkingsoplossingen. Roveg is een ambitieus bedrijf met een onderscheidende flexibiliteit en persoonlijke aandacht voor onze klanten en medewerkers. Op het hoofkantoor werken ca. 200 collega's. Binnen de financiële afdeling zijn er dat 12. We zijn een hechte afdeling waarbij iedereen voor elkaar klaarstaat.

Als ideale kandidaat

 • Heb je een HBO werk- en denkniveau
 • Werk je zorgvuldig, gestructureerd en resultaatgericht
 • Ben je bereid om jezelf te ontwikkelen
 • Is kennis van Microsoft Business Central een pré
 • Beschik je over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk
 • Heb je minimaal 4 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke financiële functie
 • Ben je 32-40 uur per week beschikbaar

Ons aanbod
Wij bieden naast een goed salaris, vakantietoeslag en een vaste 13e maand, een leuke baan waarin je veel kunt leren, in alle disciplines van het bedrijfsleven, met volop mogelijkheden voor persoonlijke groei. Werktijden zijn flexibel en initiatieven worden ondersteund. We stimuleren je persoonlijke ontwikkeling door interne en externe trainingen. Hadden we al gezegd dat we elke week een volle groente- en fruitkrat met korting aanbieden?

Geïnteresseerd in ons aanbod?
Ben jij degene die we zoeken? Roveg Fruit B.V. is gevestigd op het bedrijventerrein Doelwijk in Waddinxveen.

Functie:medior financieel medewerker
Startdatum:17-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2391 – 3177
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Roveg via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Waddinxveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de waddinxveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Waddinxveen
 2. Medior/ Senior Financieel Medewerker Roveg 17-11-2023

Bekijk ook andere vacatures