Vacature Medewerker Databeheer Vastgoed

Medewerker Databeheer Vastgoed in Waddinxveen

Medewerker Databeheer Vastgoed

Welke uitdaging hebben wij voor je?

Je verwerkt alle data op de juiste plek en zorgt ervoor dat de data actueel blijft. Je gaat aan de slag met het op orde brengen en houden van de (technische) vastgoeddata in de digitale systemen. Als Medewerker Databeheer Vastgoed heb jij een centrale rol binnen de organisatie. Met jouw analyses en data geven wij sturing aan de organisatie en maken wij belangrijke strategische keuzes op het gebied van het voorraadbeleid, portefeuillebeleid, de begroting en andere beleidsvraagstukken. Kortom: jij kunt direct impact maken en een grote bijdrage leveren in de verdere groei van Woonpartners Midden-Holland. Ben jij die dataspecialist die wij zoeken?

Wat ga je doen?

In de functie van Medewerker Databeheer Vastgoed ben jij binnen Woonpartners Midden-Holland hét aanspreekpunt voor alles wat betrekking heeft op datamanagement. Je adviseert, enthousiasmeert en weet jouw directe collega's of andere afdelingen mee te nemen in jouw inzichten. In jouw rol verzamel jij vastgoeddata, analyseert en interpreteert de data en vertaalt deze naar relevante vastgoedsturingsinformatie. Simpel gezegd; met jouw informatie geef jij mede sturing aan de beleidsvorming van Woonpartners Midden-Holland. De groei van de organisatie dus.

Wie ben jij?

Wij zoeken een bevlogen analist, die liever niet vertrouwt op zijn onderbuikgevoel. Nee, jij vaart data gedreven. Je bent in staat om data en informatie invalshoeken te bekijken en komt met gerichte en slimme inzichten die bijdrage aan de verdere groei van de organisatie Je bent een ware ambassadeur van de dataverwerking en weet jouw enthousiasme en kennis over te brengen op andere afdelingen en directe collega's. Je bent een fijne sparringpartner, communicatief vaardig en jij durft jouw visie te etaleren binnen de organisatie. Heb jij ervaring met het Officepakket en het NCCW-systeem, dan hebben wij een mooi aanbod voor jou.

Wat bieden wij jou?

 • Een bruto maandsalaris tussen de € 3.095, - en € 3.789, - op basis van 36 uur (schaal G uit de CAO Woondiensten)
 • Een jaarcontract met de intentie om een langdurige samenwerking aan te gaan;
 • Flexibiliteit door hybride werken;
 • Goede pensioenregeling;
 • Veel aandacht voor leren en ontwikkelen met een individueel loopbaan ontwikkelbudget;
 • Aandacht voor jouw vitaliteit;
 • Prima reiskostenvergoeding;
 • Thuiswerkplek en thuiswerkvergoeding;
 • Telefoon en laptop;
 • Een actieve personeelsvereniging.

Hoe kun je reageren?

Ben je enthousiast geworden? Dan nodigen wij je van harte uit om op deze vacature te reageren.

Functie:medewerker databeheer vastgoed
Startdatum:03-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3095 – 3789
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Woonpartners Midden-Holland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Waddinxveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de waddinxveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Waddinxveen
 2. Medewerker Databeheer Vastgoed Woonpartners Midden-Holland 03-10-2023

Bekijk ook andere vacatures