Vacature Medewerk(st)er corvee, Lekkerland

Medewerk(st)er corvee, Lekkerland in Waddinxveen

Draag jij altijd al zorg voor het opruimen en schoonhouden van de omgeving en wil je hier werk van maken? Dan ben je aan het juiste adres bij Lekkerland in Waddinxveen. Als medewerker corvee kun je per direct aan de slag en voor langere tijd. Je werkt heerlijk in dagdiensten. Doe je het goed? Dan is er kans op overname! Solliciteer direct!

Wat bieden wij jou
 • Start salaris van € 13,36 bruto per uur
 • Vakantietoeslag van 8,33%
 • Reiskosten max tot €7,29 per dag
 • Toeslag van 50% op zaterdag
 • Kans op overname en een vast contract!
 • Garantie op fulltime uren: 5 - 6 dagen in de week
Wie ben jij

Als medewerker corvee bij Lekkerland ben je:

 • Van maandag tot zaterdag beschikbaar tussen 10:00 - 18:00 uur
 • Je hebt eigen vervoer
 • In staat om fysiek zwaar werk te doen zoals karren in elkaar zetten en schoonmaken
Wat ga je doen

Als medewerker corvee ben jij ervoor verantwoordelijk dat het magazijn van Lekkerland er tiptop uitziet! Dagelijks onderhoud en verzorg jij de transportmiddelen op de versafdeling. Hierbij ga je ook karren in elkaar zetten. Daarnaast houd jij de vloeren en de stellingen in het magazijn schoon. Ook zorg je ervoor dat de schoonmaakmiddelen op de juiste wijze zijn opgeslagen. Je doet dit werk zelfstandig, maar natuurlijk heb je gezellig collega's om je heen die in het magazijn werken. Jouw dag vliegt voorbij!

 • De karren bij Lekkerland in elkaar zetten
 • Het magazijn schoonhouden
Waar ga je werken

Bij Lekkerland heerst er een super fijne werksfeer! Als werknemer word je gewaardeerd en behandeld met respect! Als medewerker corvee werk je heerlijk in dagdiensten. Dat betekent dat je avonden lekker vrij bent! Je kunt uitgaan van goede arbeidsvoorwaarden. Naast dat je garantie hebt op fulltime werk, kun je ook voor langere tijd bij Lekkerland terecht. Daarbij maak je ook kans op overname en een vast contract! Yes!

Sollicitatie

Per direct aan de slag als medewerker corvee? Solliciteren gaat super gemakkelijk door op de solliciteerknop te klikken. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bij vragen mag je ons altijd bellen, appen of mailen! Tot snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Functie:Medewerk(st)er corvee, Lekkerland, Logistiek Medewerker
Startdatum:01-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via Noordwest.recruitment@tempo-team.nl of 020-5691900. Of bezoek hun website http://www.tempo-team.nl.

Deel de vacature:

Redactie Waddinxveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de waddinxveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Waddinxveen
 2. Medewerk(st)er corvee, Lekkerland Tempo-Team 01-11-2023

Bekijk ook andere vacatures