Vacature Junior HR Medewerker / Recruiter

Junior HR Medewerker / Recruiter in Waddinxveen

Junior HR Medewerker / Recruiter

  • 32 Hours, 24 hours
  • HR

Junior HR Medewerker / Recruiter

  • 32 Hours, 24 hours
  • HR

Ben jij praktisch, flexibel en vol energie? Wil je deel uitmaken van een toegewijd en hardwerkend team? Zo ja, dan ben jij onze nieuwe HR-collega! Roveg Fruit heeft een vacature voor de functie:

HR Assistant - Junior HR Medewerker (24-32 uur)

Functie omschrijving
Als HR Assistant - Junior HR Medewerker binnen Roveg Fruit ondersteun je het HR team in alle voorkomende HR werkzaamheden. Denk hierbij aan alle processen rondom in -, door - en uitstroom van medewerkers, ziekteverzuim en urenregistratie. Je beheert onder meer de mailboxen van de afdeling, beantwoordt vragen van medewerkers en verwijst door waar nodig. Ook beheer je in deze functie je de personeelsdossiers, opleidingen organiseren en support je met de salarisadministratie.

Vereisten
Je bent beschikbaar voor 24-32 uur per week. Je hebt een relevante opleiding op MBO 4 niveau afgerond. Ook heb je kennis en ervaring met het uitvoeren van personeelsadministraties. Je houdt structuur en overzicht, kunt zelfstandig werken en je maakt af waar je aan begonnen bent. Je wilt weten wat er speelt bij zowel de medewerker als in de organisatie en je neemt verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van je werk. Integriteit en een proactieve houding zijn essentieel voor deze functie. Kennis van personeelsinformatiesysteem AFAS is een pré.

Wie zijn wij?
Roveg Fruit & Vegetables is een wereldwijde handelsonderneming in groenten en fruit. Wij leveren onze producten aan supermarkten, groothandels- en cateringbedrijven. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Waddinxveen, Nederland en we hebben ook dochteronderneming Chili. Wij importeren een grote verscheidenheid aan producten en zijn uniek in onze exoten portfolio. We hebben onze eigen rijpingsfaciliteiten en verpakkingsoplossingen. Roveg is een snel groeiend en ambitieus bedrijf met een onderscheidende flexibiliteit en persoonlijke aandacht voor onze klanten en medewerkers.

Wij bieden
We bieden een afwisselende functie in een prettige en informele werksfeer. Je komt te werken in een dynamische en internationale wereld, met verse en gezonde producten. Vanzelfsprekend bieden we een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Last but not least bieden we goede kansen om door te groeien. Je kunt veel bij ons leren omdat je betrokken bent over de gehele breedte van de bedrijfsprocessen, omdat je functie alle facetten van het HR vak raakt en omdat Roveg wil investeren in jouw opleiding en ontwikkeling.Functie:recruiter / hr medewerker
Startdatum:17-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Roveg via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Waddinxveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de waddinxveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Waddinxveen
  2. Junior HR Medewerker / Recruiter Roveg 17-11-2023

Bekijk ook andere vacatures